https://www.egkonline.nl/groepenkasten/aardlek-automaten/_45__137__NL
Zoeken
Winkelmandje
 

Aardlekautomaten

Een aardlekoutomaat is zeer geschikt en veel voorkomend component in een groepenkast. Een aardlekautomaat is een combinatie van een aardlekschakelaar en een installatieautomaat. Het gemak van aardlekautomaten is dat u bepaalde installaties afzonderlijk kunt beschermen in de groepenkast bij u thuis en/of op uw werk. Bent u op zoek naar complete groepenkasten? Klik dan verder voor ons complete aanbod voorbedrade groepenkasten!

 

  #/pagina    Afdrukken

Het verschil tussen een 1 fase en 3 fase aardlekbeveiliging

Een aardlekautomaat wordt ook wel een 'alamat' genoemd en is beschikbaar voor meerdere fasen. De 1 fase producten zijn automaten geschikt voor een 1 fase groepenkast. Daarnaast zijn de 3 fase producten geschikt voor een 3 fase groepenkast. De automaten verschillen daarnaast van het feit dat een 1 fase variant 1 polig + nul (1P+N) is en een 3 fase variant 3 polig + nul (3P+N).

De 3 fase varianten zijn hierdoor ook aanzienlijk breder, namelijk vier modules breed.

Beschikbare componenten

Aardlekautomaten zijn te verkrijgen in diverse varianten, waarbij de 1 fase varianten al verkrijgbaar zijn vanaf 6 ampere. Daarnaast zijn de 1P+N typen beschikbaar in 10 ampere, 16 ampere, 20 ampere, 25 ampere en 32 ampere. 

3 fase automaten zijn beschikbaar in 16 ampere, 20 ampere en 25 ampere. Alle varianten zijn beschikbaar in zowel B-karakteristiek als C-karakteristiek.

Secure store!100% secure store

Voor bedrijven!

Snelle levering!

Gratis verzending!bij een bestelling vanaf €150

Sitemap | Nieuws | Algemene VoorwaardenCopyright 2001-2016 Elektro Groothandel Kerkhoff